Club Nieuws

Beste badmintonner,

AMOR geeft badmintonles in Grijpskerk!

Op woensdag 8 november a.s. organiseert het bestuur een badminton-clinic voor alle leden.

Na een bezoek aan het AMOR-toernooi afgelopen voorjaar zijn de contacten gelegd met de Groninger studenten-badmintonvereniging (Alles Met Ons Racket) om 2 toppers naar Grijpskerk te halen. Erwin Holtrop en Daniël Vullings zullen voor ons de clinic verzorgen: dit betekent een training zoals de competitiespelers van AMOR hem ook krijgen, met gerichte technische en tactische oefenstof. En uiteraard een demonstratiepartij. En wie een beetje zijn best doet mag aan het eind van de clinic zijn/haar krachten meten in een dubbelpartij tegen Erwin en Daniël. Deze clinic biedt voor elk wat wils, je steekt er geheid iets van op en is daarmee een leuke gelegenheid om je niveau naar een (zo mogelijk?) nóg hoger plan te tillen. De clinic vindt plaats op de vertrouwde locatie op de vertrouwde tijd: van 19.30-21.30u in de Bokkediek. Dus noteer deze activiteit alvast in de agenda.

Namens het bestuur,

Met vriendelijke groeten,